Hot Lava Stone massage

Een Hotstone massage is een massage met warme basalt stenen. Basalt is een hard ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. De stenen houden daardoor de warmte goed vast. De warmte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren en worden ook gebruikt op specifieke acupressuur punten.
Het helpt afvalstoffen af te voeren, stimuleert werking van het organen, vermindert spanningen en stress en kan het lichaam weer in balans brengen. De basaltstenen die gebruikt worden tijdens de massage worden in een Heather (au-bain-marie) eerst verwarmd tot 45-50 graden daarna worden ze op het lichaam gelegd. Hierna volgt de massage met een warme etherische olie en daarna de massage met enkele warme stenen.

Massage van voet en onderbeen met warme essentiële oliën:

Deze ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Bij deze massage worden spieren en pezen soepeler, wordt het lichaam beter doorbloed, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd.
Harsen

Door middel van harsen wordt haar volledig uit de haarfollikel verwijderd. Hierdoor duurt de enige tijd voordat de haargroei weer zichtbaar wordt. Het resultaat kan variëren van drie tot zes weken. Bij Wellness Oksana wordt gebruik gemaakt van een warme hars op oliebasis; er is ook hars voor de gevoelige huid.PRIJSLIJST

Harsen            

Onderbenen €17,00

Bovenbenen €13,50

Onder - en bovenbenen €30,00

Bikinilijn €15,50

Oksels €12,00

Armen € 16,00


Massage

Hotstonemassage rug, schouders, nek (45min) €40,00

Hotstonemassage voet en onderbeen (45min) €40,00

Hotstonemassage naar keuze (60min) €50,00

Hotstonemassage lichaam compleet (90min ) €68,00

Hotstonemassage lichaam naar keuze (90min) €68,00Alle prijzen zijn inclusief 21% B.T.W


Luxe arrangement compleet

Luxe arrangement voeten extra large 1 + Luxe arrangement handen extra €76,00

Cadeau bonnen verkrijgbaar