Uw handen zijn lichaamsdelen die het misschien wel het zwaarst te verduren hebben. U doet heel veel met uw handen. Verzorg uw handen daarom goed en wacht niet tot u klachten heeft!

Mooie nagels voor iedere gelegenheid. Feestje, huwelijk of gewoon omdat mooie handen een goede indruk achterlaten bij anderen. Of wilt u een heerlijke handmassage, of een paraffinebad? Laat u dan verwennen en kom langs. Ook voor gellak en nail-art bent u hier aan het juiste adres.

Manicure: Nagels in model vijlen en schoonmaken; nagelriemen terug duwen of verwijderen; soak bad; scrub; nagelriemen verzorgen met nagelriem olie; incremen; korte hand massage.

Manicure extra: Nagels in model vijlen en schoonmaken; nagelriemen terug duwen of verwijderen; soak bad; scrub; nagelriemen verzorgen met nagelriem olie; incremen; hand en arm massage.

Een paraffine bad:
Een paraffinebad is een verzorgende en ontspannende behandeling voor je handen en voeten. Bij een paraffinebad wordt eerst een maskertje op je handen of voeten aangebraacht daarnaa gaan ze in een badje met verwarmde paraffine. Vervolgens worden ze afgesloten met een plastic zakje en ingepakt met warme handschoenen. De paraffine krijgt zo de mogelijkheid om in je huid te trekken en de poriën openen. Na ongeveer tien minuten wordt de gestolde paraffine verwijderd en voelen je handen en voeten weer heerlijk zacht aan.

MANICURE met CND™ SHELLAC™

Het populairste product van CND is CND SHELLAC™ brand 14+ day nail color. Tot wel drie weken lang prachtige gelakte nagels zónder de natuurlijke nagel te beschadigen tijdens de behandeling! In tegenstelling tot concurrerende systemen is de drijfveer van alle CND producten dat de natuurlijke nagel niet wordt beschadigd. Er wordt dus niet gebuft op de natuurlijke nagel en CND SHELLAC™ wordt er ook niet vanaf gesoakt of gevijld. Hierdoor is CND™ SHELLAC™ geschikt voor elke klant die wil genieten van een slijtvaste polish tot wel 3 weken lang.


Aantal tips voor de verzorging van gellak en kunstnagels:

Gebruik handschoenen als je gaat schoonmaken met bijtende middelen zoals ammonia, spiritus en antikalk middeltjes om te voorkomen dat nagels oplossen en loslaten.
Gebruik nagellak remover zonder aceton.
Gebruik dagelijks nagelriem olie om de kunstnagels mooi en in conditie te houden.
Laat gellak of kunstnagels altijd door de nagelstyliste verwijderen zodat je ook na je kunstnagels mooie nagels behoudt.PRIJSLIJST

Manicure €18,00

Manicure extra €20,00

Manicure + lakken €21,00

Manicure extra + lakken €23,00

Nail art per nagel €0,50

Paraffine handpakking €13,00

Manicure + paraffinepakking €31,00

Manicure + paraffinepakking + lakken €34,00

Luxe arrangement handen ( manicure, soak bad, scrub, paraffinepakking, crème, hand massage) €33,00

Luxe arrangement handen extra (manicure, soak bad, scrub,masker, paraffinepakking, crème, hand en arm massage, lakken) €37,00

Reparatie met acryl per nagel €4,00

Manicure + lakken met gellak €27,00

Manicure behandeling + lakken + nail art bij meisjes onder 16 jaar €17,00

Manicure behandeling + lakken met gellak bij meisjes onder 16 jaar €24,00

Alle prijzen zijn inclusief 21% B.T.W


Luxe arrangement compleet

Luxe arrangement voeten extra large 1 + Luxe arrangement handen extra  €75,00

U kunt bij mij ook verschillende voet en handverzorgings producten aanschaffen.

Cadeau bonnen verkrijgbaar