Welkom bij de website van Wellness Oksana

Bij Wellness Oksana staat kwaliteit, exclusieve behandelingen en een persoonlijke aandacht voorop.

Ik ben gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen; basisbehandelingen pedicure; pedicure behandelingen bij diabetische – en reumatische voet; manicure & nail art; reparaties van de nagels met acryl op handen voeten; gellak op handen en voeten; harsen; hotstone massage en massage met warme essentiële oliën.

Ik ben in bezit van alle benodigde vakdiploma’s; Lid van ProVoet – brancheorganisatie; Ik sta ingeschreven bij KvK; Opgenomen in het KRP (Kwaliteits Register voor Pedicures) zodat u de rekeningen vergoed krijgt door de ziektekosten verzekeringen mits dit is opgenomen in het verzekeringspakket. Door middel van bijscholing, workshops, het lezen van vakliteratuur en het regelmatig bezoeken van beurzen blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Ik werk met modern materiaal & nieuwe technieken. In een goed ingerichte ruimte op de begane grond; gemakkelijk bereikbaar, en gratis parkeren voor de deur.
Ik hanteer ruime openingstijden en u bent ook ’s avonds van harte welkom.
In mijn praktijk werk ik met producten van absolute topmerken zoals O.P.I ; EzFlow; China glaze; Jean d'Arcel; Magnetic; Orly; Herome; CND.


Klik hier om enkele foto's van mijn praktijk te zien

created by studio Interpoint