Wellness Oksana werkt met producten van JEAN  D’ARCEL.

JEAN D'ARCEL is een van de beste cosmeticamerken voor professionele schoonheidsinstituten en hun klanten. Al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw zijn de JEAN D'ARCEL producten op de markt. Alle producten zijn op biologische basis en volledig dierproefvrij ontwikkeld. JEAN D'ARCEL heeft een eigen laboratorium waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt. JEAN D'ARCEL begrijpt jouw huid en daarom weten we wat zij nodig heeft. Natuurlijk vindt het grootste deel van de verzorging van je huid thuis plaats. En vanzelfsprekend gebruik je daar de juiste producten, die voorzien zijn van de broodnodige werkstoffen. Behalve het gezicht, zijn decolleté en hals uiterst kwetsbare gebieden, hier zijn de tekenen van veroudering helaas vaak als 1e zichtbaar. Met een aantal uitgekiende behandelingen, die ondersteund worden met producten voor thuis, kan bij ons  deze effectief bestrijden. Je kunt bijvoorbeeld behandelingen met speciale maskers en vliezen voor collageenopbouw krijgen.
 

Wellness Oksana  biedt een uitgebreide reeks van behandelingen in verschillende prijsklassen.
Het gaat om behandelingen die gericht zijn op specifieke doelen, zoals:


• weer in balans brengen van de droge, gevoelige, couperose, gemengde, vette en/of verontreinigde huid


• aanvullen van vitamine, vocht, vet of mineralentekorten in de huid


• voorkomen en wegnemen van huidverouderingsverschijnselen (anti-aging)

• unieke/specifieke trendbehandelingen

Collection Caviar oplossen van mineralen tekorten


De hele dag een betere uitstraling door meer mineralen, spoorelementen en vocht. De moderne producten beschermen je huid tegen de vele invloeden van milieu en levensstijl.
De moderne formules beschermen de huid tegen de talrijke belastingen door het milieu. Maar ook lifestylezonden zoals teveel stress, te weinig slaap en nicotine laten hun sporen op de huid achter.

De huid wordt steeds meer doorlatend, irritaties kunnen eenvoudiger ontstaan, de contouren worden langzaam minder duidelijk en uit rimpeltjes worden rimpels geboren. Collection Caviar omhult de huid met een soort beschermende cocon. Kaviaarextract, zuiver bronwater uit de zee en een intelligent beschermingssysteem tegen licht, helpen de huid sterker te worden, rimpels te verminderen en het vroegtijdig ouder worden van de huid te verhinderen.

 Collection Caviar geeft je een heerlijk gevoel en een wonderbaarlijk zachte huid vol vitaliteit.Hydratante - brengt de vet- en vochthuishouding van uw huid in balans

Het nieuwe hydratante systeem is gebaseerd op een optimale combinatie van wetenschap, dermatologie, natuur en gebruiksgemak.

Een op maat gemaakt productconcept dat geschikt is voor de droge huid. Lipiden en vocht onderhouden samen de huidfuncties. Het is belangrijk om te bepalen of je huid vocht of vet tekort komt. Uitgedroogde huid is droog, ruw en heeft kloven. Vocht is nodig om de stofwisseling in de huid actief te houden.

Een verstoorde huidbarrière resulteert direct in waterverlies in de huid. Uitgedroogde huid heeft geen glans en is vrij van comedonen en puisten. Er is verzorging nodig om de vetproductie te normaliseren. Vette, maar toch uitgedroogde huid heeft meestal grote poriën en voelt strak. Teveel vettoevoer leidt tot spanning. Een uitgebalanceerde toevoer van vet en vocht is belangrijk. Daarom geven de lichte crèmes van Hydratante het juiste effect op jouw huid.

 

 

 

Multibalance - Pure anti-aging
Lijnen en rimpeltjes in gezicht en hals, handen en decolleté worden zichtbaar verminderd. De huidstructuur wordt regeneratief versterkt en de elasticiteit neemt toe. Je huid ziet er jeugdiger en egaler uit.

Ouder worden is een gevolg van tekorten, die gecompenseerd moeten worden . Hoe mooi en glad de huid is, wordt onder andere door de vrouwelijke hormonen oestrogeen en progesteron gestuurd, waarvan de productie in het lichaam vanaf het 35e levensjaar daalt. Door de afnemende hormoonactiviteit wordt het ouder worden van de huid versneld. De huid wordt dunner, droger en gevoeliger. Ze verliest aan stevigheid en dichtheid.

De Multibalance producten bevatten fytohormonen, die uit de irisbloem worden gewonnen. Deze werkstoffen zijn in staat om de tekorten te compenseren. De vernieuwing van de cellen wordt gestimuleerd en de afname van het steun- en bindweefsel vertraagt. Het anti-aging effect door deze fytotherapie, in combinatie met andere hoogwaardige bestanddelen, die zich harmonisch met de huid verbinden, is dat de huid er weer strakker uitziet; de contouren worden strakker en fijne lijntjes worden duidelijk verminderd.

 

 

Sensitive - speciaal voor de gevoelige huid en anti-allergeen

Als je huid snel geïrriteerd raakt door het gebruik van cosmetica, dan is de Sensitive lijn het ideale anti-stress en herstelprogramma voor de gevoelige huid.

Bij de ontwikkeling van de Sensitive lijn heeft JEAN D'ARCEL alleen actieve ingrediënten geselecteerd die geen gevaar voor irritatie opleveren. Daarbij zijn alleen kwalitatief hoogwaardige, gezuiverde componenten gebruikt om het risico op irritatie en allergie nog verder te verminderen en zijn geen parabenen, PEG-bevattende emulsies, kleurstoffen en minerale oliën gebruikt.

De producten hebben een neutraal, zorgvuldig geselecteerd aroma en zijn anti-allergeen. De Sensitive lijn biedt een complete verzorging als je een zeer gevoelige huid hebt.

 

 

 

Naturelle - puur natuur

De filosofie achter de Naturelle lijn komt voort uit de Chinese leer over de 5 natuurelementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. In Naturelle zijn deze tot een geheel gevormd. Geen hightech powerstoffen, maar de composities zijn zo, dat alle werkstoffen samen het harmonische evenwicht van de huid herstellen. De huid wordt gestimuleerd zichzelf te compenseren. Basis hiervoor zijn de vele natuurlijke, huideigen werkstoffen, zoals bijvoorbeeld plantaardige oliën. Met hun essentiële vetzuren ondersteunen ze de zuurvaste beschermende mantel van de huid.

Een zeer complete lijn en alles puur natuur:
- geen synthetische kleur
- en reukstoffen
- geen conserveringsmiddelen
- geen werkstoffen op basis van minerale olie
- geen paraffine of geëthoxyleerde grondstoffen (vrij van PEG).

- de huidverdraagzaamheid is dermatologisch getest.

Verwen je huid met de puur natuurlijke producten van Naturelle.

 

 

 

Basisbehandeling met “Hydratante” of  “Naturelle”
Reiniging, epileren/harsen, peeling, verwijderen van  huidonzuiverheden, massage, masker, dag/nacht verzorging. 

                                €39,00

 

Behandeling voor  de gevoelige huid met “Sensitive”
Reiniging, epileren/harsen, enzymatic peeling, verwijderen van huid onzuiverheden, massage, ampul, masker, dag/nacht verzorging.                    

                                €47,50

 

Behandeling voor de vermoeide of doffe huid met “Collection Caviar”
Reiniging, epileren/harsen, peeling, verwijderen van huidonzuiverheden, massage, ampul, masker, dag/nacht verzorging.                                

                                 €49,50

 

Anti – aging behandeling met “Multibalance”
Reiniging, epileren/harsen, peeling, verwijderen van huidonzuiverheden, massage, ampul, masker, dag/nacht verzorging.                                

                                 €59,00

Micro – dermabrasie behandeling voor de zichtbare verbetering van de huidstructuur : de uitwendige verschijningsvorm van rimpels en fijne lijnen wordt direct verminderd; bovendien wordt de huid zichtbaar opgehelderd , omdat pigmentstoringen worden verbeterd.

Intensieve reiniging met Soft Foam Cleanser, epileren, saffier – peeling met SDS – applicator, reiniging, massage , kalmeringsmasker, dag/ nacht verzorging.        

                                €65,50

 

 

Bovenlip harsen    €8,00

Bovenlip + kin harsen    €13,00

Wenkbrauwen epileren    €8,00

Wenkbrauwen verven    €8,00

Wimpers verven    €8,00

 

 

Decoratieve verzorging

 

Individuele make-up €19,00

Make-up + smokey eyes €29,00

Smokey eyes €10,00

 
created by studio Interpoint